• Blaker skanse selskapslokaler
 • Pent pådekt bord i regi av Blaker skanse selskapslokaler.

  Blaker skanse selskapslokaler

  Selskapslokalene har vært drevet av Rita Nyborg siden 2014. Her får du en perfekt ramme for ditt selskap; bryllup, konfirmasjon, jubileum, barnedåp, minnestund og workshops.

  Blaker Skanse Selskapslokaler

  Rita Nyborg, telefon: 41 27 89 30 

  Vi har tre selskapslokaler fordelt på to bygg.

  Kommandantboligen

  Kommandantboligens leielokaler består av kjøkken, spisesal og tegnesal.  Kjøkkenet, som resten av bygget, er fra 1977, og mye av utstyret er fra samme tid. Leier bestemmer selv rammene for sitt selskap, og man velger også selv hvor man henter mat og drikke fra. Grunnet eldre standard på kjøkkenfasilitetene, anbefaler vi bruk av cateringfirmaer.  

  Kjøkkenet har dekketøy og bestikk til om lag 120 personer, men ikke alt er likt. Dekketøyet er hvitt, bestikket blankt. Glass av flere slag. Bestikk til en oppdekking. 

  Spisesalen er forbundet med kjøkkenet med svingdører. I spisesalen er det plass til maksimalt 120 personer, men det står stoler og bord til 100 personer til enhver tid. 

  Tegnesalen er rett over gangen for spisesalen. Her er det oppsett til om lag 30 personer, men dette kan enkelt utvides til 40 personer (ved hjelp av stoler fra spisesalen) Bord og stoler i tegnesalen er laget på Blaker Skanse og stod i sin tid i den gamle kantina (nå spisesalen). I tillegg er tegnesalen utstyrt med retro sittegrupper og piano, samt tre bord til buffet/servering.  Tegnesalen utgjør på 110 kvadratmeter. 

  Kommandantboligen er tilrettelagt for rullestolbrukere (med ramper som legges på plass) og har et HC-toalett.  

  Artilleribygget

  Her har vi Trallaus festsal – med anretningsrom. Her kan du virkelig føle historiens sus i en sal som i sin tid ble brukt til oppbevaring av artilleri, og som senere ble brukt av Statens lærerhøyskole i forming som sløydsal. Bygningen er fra 1740-tallet og er fredet. Det er sitteplasser til 126 personer på krakker. Møblene er av massivt tre, solide og tunge. Stoler kan eventuelt hentes fra et annet bygg på området. Lokalet har ikke eget kjøkken da det ikke er innlagt vann i bygget. Vann hentes i hyttekanne fra kjelleren. Der det også er toaletter. Bygget er ikke tilpasset rullestolbrukere. Artilleribygget er en drøm for dem som ønsker seg et «låvebryllup». 

  Dekketøy må leies inn eksternt om man ikke ønsker å leie alle stedets selskapslokaler for sitt arrangement. 

  Unntak gis for konfirmasjoner – da deler man på dekketøy og gir tilgang til kjøkkenet i kommandantboligen. 

  Samtlige lokaler leies ut hele helger (fra fredag til søndag) + normale virkedager. 

  Kontakt

  Ved behov arrangerer vi visning av lokalene tirsdager og fredager mellom kl 09.00 og 17.00.  

  Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon på telefon 41 27 89 30 eller per e-post: rita@blaker.no