• Hage
 • Hage

  Hagen på Blaker skanse er perfekt for rekreasjon.

  Blaker skanse er mange gamle bygninger, men det enda mer grønt utomhusområde. Her er det villskog, myldrene skrenter, store bed, mange busker og rikt antall roser.

  Hagen - et sted for ro

  Hagen på Blaker Skanse er en ekte skjult perle. Den er en oase av ro og skjønnhet, et sted hvor man kan unnslippe hverdagens stress og nyte naturens skjønnhet. Hagen er hjem til et mangfold av planter, blomster og trær, noe som gir den en unik og fargerik atmosfære.

  Ved å vandre gjennom hagen, kan man oppleve en rekke forskjellige landskap. Fra de frodige blomsterbedene, til de skyggefulle trærne, det er noe for enhver smak. Hagen er også hjem til flere fuglearter, noe som gir den en ekstra dimensjon av liv og energi.

  Hagen er i stadig endring

  Utomhusområdet på Blaker skanse er viktig for utviklingen av stedet. Vi jobber tett med Blaker og Sørum hagelag. Sammen har vi mange ønsker og store ambisjoner for anlegget.

  Hageanlegget du møter i dag, har sitt design fra 1946. Sten Stenersen er designeren, og dette ligger som utgangspunkt for utviklingen av hagen. Hagen var fin i 2023, og vi synes den blir enda finere i år. Så skal vi ta nye grep for 2025 og årene som kommer. 

  Hagen på Blaker Skanse er virkelig et sted som fortjener å bli oppdaget. Enten du er en hageentusiast, en historieelsker, eller bare noen som er ute etter et sted å slappe av og nyte naturen, er hagen på Blaker Skanse et must-see. Så neste gang du er i nærheten, hvorfor ikke ta en tur og oppleve denne fantastiske hagen for deg selv?