• Sommerens konserter på Blaker skanse
 • Sommerens konserter på Blaker skanse 2024

  Fra Marinemusikkens messinggruppe til Trygve Skaug, Eva Weel Skram, opera og Nordisk allsang.

  Konsertmenyen er variert på Blaker skanse i sommer.

  Vi starter med en gratiskonsert 1. juni. Kongelige Norske Marines Musikkorps, eller Marinemusikken som de fleste sier, har base på Karljohansvern i Horten. Korpset er et populært og egenartet ensemble, som også består av ulike kammergrupper. Denne gangen er det Marinemusikkens messingblåsere og slagerkere som spiller konsert på Blaker Skanse. Det blir et variert og underholdene program med både klassisk og «light-musikk». 

  Trygve Skaug med band + support Moa Lignell

  Den 8. juni er det folkekjære Trygve Skaug & navngitte menn som kommer. Samme dag har vi Moa Lignell fra Sverige på besøk og vi har talentfulle Nora Roll Gulbrandsen. Dette blir en stor musialsk helaften.

  Les om konserten som foregår lørdag den 8. juni, kl. 18.00 – 23.00

  Soloppgangskonsert med Reidun Sæther

  Den 3. august gjør vi vår første "Soloppgangskonsert" på Blaker skanse. Reidun Sæther har med seg sin mann, og på Kongens Bastion står hun med ryggen til Glomma, og gir deg den beste utsikten med musikk til mens solen står opp.

  Les mer om soloppgangskonsert og kjøp billetter på detskjerilillestrom.no

  "Fest på skansen!" med Trang Fødsel, Tipping forn far og Betty Roots

  Den 16. august tar vi festskoene på. Da kaller vi kvelden "Fest på skansen!" Trang fødsel spiller rekken med låter du kan synge til med full hals. Tipping forn far spiller Vazelina Bilopphøggers med intet mindre en 12 personer på scene. Betty Roots varmer opp med egne og kjente låter.

  Les mer om festen og kjøp billett på detskjerilillestrom.no

  Eva Weel Skram + support Zimmermann

  Den 17. august er det Eva Weel Skram som står på toppen av plakaten. På scene 2 har vi talentfulle Zimmermann. Vi lager en kveld med alt som Blaker skanse kan tilby. Sommerutstillingen til Alf Chr Samuelsen, "Nattpallet" er åpen. Man kan nyte bobler ved steinbedet, og stedets historie er alltid sterkt tilstede. 

  Les mer og kjøp billetter.

  18.august er det Nordisk allsang for tredje gang i regi av Foreningen Norden avd Sørum. 

  Vi avslutter utendørskonsertene med "Operperler i det grønne" 31.august. I samarbeid med Opera til folket.