• Sommerens utstillinger på skansen
 • Kunstutstillingene på Blaker skanse i sommer

  Det er tre utstillinger i Galleri Blaker skanse i sommer.

  Fra 11. mai til 23. juni er det to soloutstillinger i galleriet. 

  Åpningstider: Onsdag til søndag kl. 12.00-17.00

  Kunstner: Kornelia Remø Klokk

  ECCE VERMIS: spewed out of dismal depths, as dust made flesh

  Kornelia Remø Klokk (1989) bor i Oslo og jobber i hovedsak med tekstil, video og installasjon, der hun blender aspekter av tradisjonelt håndtverk med teknologi. Hennes arbeide refererer til posthumanisme, spekulativ fiksjon og eskapisme.

  Kunstner: Robert K. Nilsen

  «Jeg maler hovedsakelig malerier med elementer av tilfeldighet, innenfor faste rammer. Rekkefølgen av farger i underlaget er konstruert på forhånd, ved bruk av atmosfærisk støy. (Støyen man hører mellom stasjoner på gamle FM-sett, forårsaket hovedsakelig av lynnedslag.) Støyen brukes for å få tilfeldige tall, som korresponderer med et fargekart, hvor hver tube og flaske med maling jeg har, har sitt eget nummer. Disse plottes ut linje for linje, fra venstre til høyre, rad for rad. Underlaget blir dermed helt tilfeldig i sammensetning av farger innenfor rammene jeg har satt.

  Her kan du se alle besøksdatoene for utstillingene

  Nattpallet

  Kunstner: Alf Christian Samuelsen

  6. juli til 18. august er det Alf Christian Samuelsen utstilling "Nattpallet" som vises. 

  Åpningstider: Onsdag til søndag kl. 12.00-17.00

  Utstillingen består hovedsakelig av en serie tepper vevd av metall- tråder og bånd. De fleste er laget i perioden 2004 – 2024. Jeg lærte å veve midt på 70-tallet. Etter 10 år med produksjon av klær og tepper i tradisjonelle materialer og teknikker, ble ull, bomull og lin, byttet med tråder og bånd av kobber, stål, messing og aluminium. Veven ble erstattet av enkle spikerrammer og store bordflater.

  Få en oversikt over når du kan se utstillingen "Nattpallet" på detskjerilillestrom.no